2018 gick fort, inte bara för att jag (Caroline) hade fullt upp med 2 barn och hund hemma, utan även för mitt DUDE. Första halvåret var jag mammaledig på halvtid och jobbade halvtid. Men efter sommaren började jag jobba fullt igen. Jag saknade det, även om det är mysigt att vara hemma med barnen är det stressande att ha ett företag som man vet inte rullar framåt utan att man jobbar. 2018 kom många nya produkter in under DUDEs varumärke. Nya presentboxar och presentpåsar för att göra fler presenter mer hållbara.

Hur många svarta sopsäckar slängde du efter julklapparna i år? Det är just det som vi kan förändra om vi tillsammans kan enas om att konsumera smart och köpa produkter som man kan återanvända igen. Kanske till en ny present, eller till något helt annat?

Låt fantasin flöda. Varför inte sätta en kaktus eller blomma i min nya presentpåse?

 

Pin It on Pinterest

Share This